Sniffe kan användas mot nästan alla typer av dålig lukt. Från husdjur, tobaksrök, urin, dieselspill, spyor, matrester, med mera. Man kan antingen använda pumpflaskan och spruta medlet in i miljön där det luktar illa, eller använda dynan med medlet som hängs upp på lämpligt ställe. Sniffe finns även som pulver som man strör ut över luktstället och sedan dammsuger upp. Det unika med Sniffe är att medlet inte själv har någon lukt. De medel som finns på marknaden är vanligtvis uppbyggda så att de “slår ihjäl” odören med hjälp av en ännu starkare lukt – vilket oftast inte är det man vill.

Bilen

Bilen

En blöt hund luktar inte så värst gott – hur gullig den än är! Häng upp en Sniffe-dyna under sätet där luften cirkulerar. Om du har hunden där bak så häng en Sniffe-dyna på gallret. Man kan också luktsanera bilen med Sniffe-pulver. Se till att bilen är absolut torr, strö sedan ut Sniffe-pulver i säten, på golv och överallt där du kommer åt. Låt nu detta vara i 1-2 dygn. Dammsug sedan upp pulvret och du kommer att ha en luktfri bil, båt, husvagn, husbil. Ja, Sniffe kan användas överallt där det luktar illa.

Cigarettrök

Cigarettrök

Om du har haft många rökare hemma eller tagit över en inpyrd lägenhet så kan du få bort lukten med hjälp av Sniffe. Du har kanske köpt fina möbler på aktion och sedan när du kommer hem och in i värmen så stinker det rök. Om du bara har röklukt i rummet eller snabbt vill bli av med en lukt som du inte vet var den kommer ifrån, fäster du en Sniffe-dyna framför en bordsfläkt.

Djur

Djur

När till exempel katten har kissat i sängen, på soffan eller mattan kan Sniffe hjälpa dig. Gör så här: 1) Tvätta så mycket som går. 2) Låt torka. 3) När det är riktigt torrt – strö pulver över luktområdet. 4) Vänta 2 dygn. 5) Dammsug upp pulvret. 6) Upprepa vid behov. Strö Sniffe-pulver i det ”strö” som används i botten på buren för fåglar, kaniner, marsvin m.m. Sniffe-pulver neutraliserar dålig djurlukt.

Hus och hem

Hus och hem

Då Sniffe Spray är så effektiv mot lukter av alla slag har den sin givna plats i hemmet. Eftersom den är helt giftfri kan den användas i köket i samband med matlagning och matberedning. Du kan ta bort matos som är besvärande, eller fisklukt som dröjer sig kvar. Skärbrädan kanske behöver behandlas, eller filtret till köksfläkten behöver sprayas likväl som avfallskorgen under diskbänken. Det går också utmärkt att spraya händerna när du rensat fisk, skalat räkor eller skurit vitlök. Spraya – låt vänta en stund – skölj sedan med tvål och vatten, så får du bort all lukt. I förråd, garage och källare hänger du upp luktätardynor för att få bort unkna och besvärande lukter. Då får du en frisk och luktfri miljö även här. Om du är småbarnsförälder kan du lätt få bort besvärande lukt vid bjöjbyten. Sniffe är även effektiv mot kräklukt. Naturligtvis ställer du in en Sniffe Spray på gästtoaletten eller badrummet. Detta uppskattas särskilt av doftöverkänsliga och doftallergiker.

Fotsvett / Sport

Fotsvett / Sport

Det är ju fullt naturligt att det blir en svettlukt vid träning. Med hjälp av Sniffe kan du dock dämpa lukten. I de flesta sporter använder man ju skor – spraya med Sniffe i skorna efter träning. I andra sporter använder man sig av handskar och skydd som kan ta upp starka svettlukter. Spraya även i handskar och på skydd efter träning. Om svettlukten fastnat mycket i t.ex. händerna, spraya händerna efter träningen, vänta 5 minuter och tvätta sedan med tvål och vatten. Luktfritt!

Stugan

Stugan

Upplever du dålig lukt i stugan? Du är inte ensam – instängd lukt, sk. ”sommarstugelukt”, är typiskt för ouppvärmda sommarstugor. Kallstängningen vintertid ger en förhöjd fuktighet med dålig lukt som följd. Häng upp några Sniffe-dynor på lämpliga ställen i stugan. Luktätardynorna suger upp den dåliga lukten och du får en mycket behagligare vistelse! Och varför inte ställa in en sprayflaska Sniffe på toaletten eller på stugans utedass?

Husvagnen / båten

Husvagnen / båten

Sniffe förintar snabbt obehagliga lukter från dynor, textilier, mattor, toan etc. Lukter som lätt uppkommer i trånga utrymmen, speciellt när båten/husvagnen står oanvänd en tid. Se därför till att alltid ha ett par Sniffe luktsugardynor upphängda då dessa fungerar som dammsugare mot dålig lukt. För bästa resultat kombinera Sniffe luktätarspray med dynor så kan du se fram mot en skön och luktfri säsong. Låt Sniffe göra jobbet!

Offentliga miljöer

Offentliga miljöer

Sniffe är det självklara valet när det gäller offentliga miljöer. I alla offentliga miljöer såsom sjukhus, skolor, ålderdomshem, hotellrum, bussar etc. är det av högsta vikt att använda produkter som inte innebär ohälsa för doftöverkänsliga och doftallergiker. Sniffe är helt luktfritt och tar effektivt hand om obehagliga lukter av alla slag.

Städ / industri

Städ / industri

När man professionellt ägnar sig åt städ, är det viktigt att använda så miljövänliga och giftfria produkter som möjligt utan att ge avkall på effektiviteten. Sniffe luktborttagare är svensktillverkad och svarar mot dessa krav. Använd Sniffe mot alla slags lukter som exempelvis röklukt, avloppslukt, matos, djurlukt, fisklukt, avfallslukt, osv. Sniffe skapar en frisk och luktfri miljö