• Sniffe hjälper dig att få bukt med obehagliga lukter

    Skonsam, parfymfri luktborttagning – naturligt luktfritt!

Luktätaren Sniffe är en helt luktfri och miljövänlig luktborttagningsprodukt som har omedelbar verkan. Produkten är baserad på naturliga ämnen och är resultatet av flera års forskning och utvecklingsarbete. Effektiviteten hos produkten är testad och dokumenterad av forskare vid Linköpings Universitet. För doftöverkänsliga är den särskilt skonsam och användbar, då produkten både är helt parfymfri samtidigt som den utplånar lukter man kan vara känslig för.

Vad är lukt?

Människan känner ungefär tiotusen olika slags dofter. Doft och lukt består av partiklar som vi tar upp med våra näsor. Det betyder att när du luktar något så andas du faktiskt in små, små bitar av just det som luktar.

Nu är ju inte alla lukter angenäma och det är verkligen inte alla partiklar vi vill ha i våra näsor… Tur att Sniffe då finns!

Doftkänslig? Doftallergiker?

Även om man inte är allergisk så kan man ju känna sig kvävd eller få huvudvärk av mycket starka lukter, till exempel för starka doftljus, doftsprayer eller doftsaker man ska hänga upp i bilen eller hemma.

Men hur är det om man faktiskt är överkänslig eller allergisk? Så här förklarar Astma- och allergiförbundet hur det är att leva med doftöverkänslighet:

“Det finns ingen säker medicin som hjälper. Det enda som går att göra är att han eller hon undviker det hon inte tål… Det är inte lukten i sig som framkallar besvären, utan den retning av slemhinnan i luftvägarna som ett doftande ämne eller kemikalie framkallar vid det kemiska sinnet.”

Genom att man med Sniffes hjälp tar bort partiklarna så försvinner ju de kemikalier som allergikern är känslig mot.

Sniffe tar bort de flesta lukter såsom:

Tobaksrök
Häst-/Stallukt
Katturin
Hundar
Fotsvett
Avfallslukt
Svettlukt
Urin
Avföring
Kräkning

Diesel
Målarfärg
Brandrök
Källarlukt
Fukt
Döda råttor
Mögel
Parfym
Skaldjur
Toalukt

Instängd/Unken lukt
Avloppslukt
Soplukt
Matos
Stuglukt
Pjäxlukt
Kryddlukt
Kylskåpslukt
Fisklukt
Osv…

Mer information om Sniffe finns att läsa i foldern här bredvid. Nedan följer kommentarer och omdömen från några av våra kunder.

Karl Nyman, Nyköpings Svalsta

”Tack för fina produkter! Aldrig mera unken lukt i bilen eller soffan efter hunden. Rekommenderas till hela familjen. Endast ’hjärnan’ begränsar var man kan använda Sniffe”.

Monika & Christer

”Vi har nu provat både Sniffe spray och dynor ett tag och måste säga att vi verkligen är överraskade angående resultatet. Trodde inte att det var sååå bra. När katten har gått på lådan och man sprayar ett sprut, så är lukten borta. Helt fantastiskt! Vi har en hall där det hänger mycket ytterkläder. Det bildas en unken lukt där, eftersom det inte finns ett fönster. Efter tre dagar kändes det redan fräschare. Ja, det är otroligt att vi har fått ta del av denna fantastiska produkt. Är så glada och tacksamma.”

Erika, småbarnsförälder, Blekinge

”Hej, hej! Använt sniffe på fåtölj och fotpall som hade blivit nedkräkt och lukten försvann ? Tusen tack!”.

@agnesmaria61, Instagram

”Finns inte bättre produkt på marknaden,? ett måste i varje hem! Vilken fantastisk spray, har aldrig provat bättre, och.... jag har provat många... är så glad att jag fann denna produkt! Kommer alltid att se till att jag har den hemma.??”

Tony Haglund

”Säg adjö till doft av hund, cigarettlukt i bilar eller kläder, mattor, golv, till och med fotsvett i skorna, den instängda doften i förvaringsutrymmen typ garderober och liknande. Fick även tipset att använda Sniffe på händerna efter att hanterat fisk/kräftor och dylikt! Kan starkt rekommendera produkten, men varför ta mitt ord för det, prova en liten flaska själv och upptäck möjligheterna!”

Marie Tillman, Stockholm

”Jag rekommenderar Sniffes spray som familjen använder oftast flera gånger om dagen, mot cigarettrök, i vasken, på textiler, på illaluktande hundpälsar, på mig själv till och med. Ingen tvekan – den bästa luktborttagare jag någonsin haft”.

Anders, Göteborg

”Hej! Jag vill tacka er för en otroligt snabb service och ett utmärkt resultat! Köpte påsarna av er och satte under diskbänken där det luktat väldigt illa. Den illaluktande doften är helt borta och jag är så glad! Tack Anders”

Birgit Persson, Sölvesborg

”Vi har använt Sniffe-dynor i garderober och uteförråd i sommarstugan med mycket bra resultat. Sniffe spray är utmärkt vid matos, även i dusch- och toalettrum. Jag uppskattar att produkterna är doftfria, eftersom jag är allergiker.”

Anders, Åkersberga

”Nu har 'Sniffe' gjort sitt med fullgott resultat – när 'Sniffe' gick in så gick 'Snuffe' ut från min husvagn Cabby -77. Tack!”

Barbro Nilsson

Behandlade vår soffa innan vi åkte på 10 dagars semester - Fungerade jättebra! Vi brukade känna unken doft när huset varit stängt några dagar. Nu känns ingenting! JÄTTENÖJDA! Tack Sniffe!

Filip Oesten, Sölvesborgs GK

”Tack vare Sniffe tillåter tjejerna mig nu att ha mina golfskor stående på kansliet”.

Evelina, Vänersborg

Hejsan och tack för pulvret! Vill bara berätta att det hjälper! Blev verkligen överraskad av att pulvret suger åt sig starka rökelsedofter och det är skönt att det inte luktar starkt där längre utan minskar och minskar. Så jag fortsätter upprepa proceduren. Stort tack ännu en gång och vilken grej!